تبلیغات
دسفیل خومون - بارون دزفوله و آش أردش <--!دسفیل خومون -->
می ای بارون أر گفتی چ بچسبه ؟


آش أرده بچسبه





اینم طرز تهیش


آش ارده=ماش یک پیمانه
برنج دو پیمانه
ارده صد گرم
شیره خرما
ابتدا ماش ها را برای دو ساعت خیس میکنیم.سپس میگذاریم تا با آب بپزد.
برنج را پس از آبکش کردن با ماش های پخته شده دم میگذاریم.جهت پخت برنج نباید نمک اضافه کرد.
هنگامی که پلو دم کشید آنرا داخل یک سینی کشیده باز میکنیم تا مقداری خنک شود.ارده را روی پلو ریخته و بخوبی هم میزنیم تا پلو کاملا با ارده آغشته شود.
پلو را داخل دیس کشیده و سرو میکنیم.هرکس بنا به دلخواه خود به هنگام خوردن مقداری شیره خرمای روان روی ظرف اضافه کرده و نوش جان می نماید.

درگویش دزفولی آش به معنی دمی هست پس نگید این کجاش آشه!!!!!

البته ما شیر نمیزنیم توش

ارده و خرما طبع گرم دارن واسه همین این غذا رو تو روزای سرد و بارونی میل میکنیم!!!!!!!!

الانم مامانم درست میکنه تا آماده شه مردم واسشششششششششششش

بعدم میذاریمش تو یه سینی گرد یعنی تو دیس و اینا نمی کشیم

قدیمیا هم با دست میخوردن حالا ما با کیلاسیممممممممممممممم

بعد اگه خونتون حیاط داره در هالو وا میکنی بوی بارونو خاک میاد تو و آش اردهی داااااااااغ

 میل می فرمایید!!!

اینم بگم که با تربچه خیلی خوشمزه ترررررررررههههههههه.

فرما

رولت وقهوه توی بارون بدجور میچسبه




ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﭼﺮﺍ دزفول
ﺑﺮﻑ ﻧﻤﯿﺎﺩ؟؟؟!!!
ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺍﺳﺘﺮﯾﻮ ﻧﺪﺍ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ : یه یه ﭼﻮﻥ
ﺩﻣﺘﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮمه






برچسب ها: بارون دزفول، آش ارده، دسفیل خومون، دزفول، دزفیل،  

تاریخ : چهارشنبه 5 آذر 1393 | 12:52 ب.ظ | نویسنده : یونس | نظرات
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.